Ondernemen in de horeca is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Denk aan brand in de keuken of in de meterkast, waterschade of koelschade en het doorbetalen van loon aan je zieke chef-kok. Wat doe je als zoiets jou overkomt? Heb je een plan b?
Risicomanagement helpt je om risico’s in kaart te brengen, zodat je kunt bepalen welke je wil voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Een Erkend MKB-adviseur kan hierbij helpen.
Waarom risicomanagement in de horeca?
Hoe werkt risicomanagement?
Houd grip op je risico’s in 3 stappen.
Waarom mijn risico's in kaart laten brengen door een adviseur?
Waarom mijn risico's in kaart laten brengen door een adviseur?
Bij De Goudse geloven we meer dan ooit in de kracht van de onafhankelijke adviseur. Een die jouw situatie in kaart brengt en werkt op basis van risicomanagement. Hiervoor hebben wij het kwaliteitsstempel Erkend MKB-adviseur ontwikkeld.
Zo’n adviseur helpt je met veel meer dan alleen verzekeringen. Je krijgt bijvoorbeeld ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.
Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.
Voordelen van een Erkend MKB-adviseur
- Actueel inzicht in bedrijfsrisico's
- Brede branchekennis
- Helpt je met de beste oplossing
Hoe ga je om met jouw risico's?
Het Preventieabonnement
Schade beperken of voorkomen met preventiemaatregelen, zoals een inbraakalarm, een veilige elektrische installatie of beveiligingscamera's? Met een Preventieabonnement voldoe je eenvoudig aan de eisen van Arbowet, overheid en verzekeraar.
De Preventiezaak
In de Preventiezaak vind je producten en diensten om risico’s te minimaliseren. Ben je ondernemer en bij De Goudse verzekerd?
Dan profiteert je van aantrekkelijke aanbiedingen bij gespecialiseerde bedrijven.